Phillip
Devantier

Stand-up komiker

Anbefalinger

Phillip Devantier

Phillip Devantier2

Phillip Devantier er stand-up komiker og har over 10 års erfaring med at få folk til at grine! I 2018 vandt han titlen “Danmarksmester i stand-up” og siden da har Phillip fået danskerne til at grine på bl.a. Comedy Aid, Tinderbox, Bakken, samt diverse comedyklubber rundt i landet.

Hans to første oneman shows “En Rigtig Mand” og “Grinebidder” er begge blevet vist i TV flere gange.

Udover at være en enormt dygtig stand-up komiker, er han også en fremragende historiefortæller, der elsker at dele historier fra sin hverdag. Ofte omhandler hans jokes situationer, som de fleste kan nikke genkendende til. Når Phillip optræder foregår det i et højt tempo og uden for mange bandeord. Da han er en dreng fra landet, har han ikke behov for at sige ordet ”fuck” hvis et enkelt blik i en joke, kan sige det samme.

Derfor fungerer Phillip både godt til arrangementer for voksne, men er bestemt også oplagt til et ungt publikum. Han har erfaring med at optræde for både store og små forsamlinger og kan bookes til alle slags firma- og privatarrangementer, herunder julefrokost, konfirmation, bryllup, fødselsdag, gymnasiefester – og meget mere.

Phillip kan også bookes som konferencier, hvor han binder jeres arrangement sammen med en god portion humor og sikrer at jeres arrangement bliver en succes.

VIDEO

Phillip-Devantier-2

Foredrag
"PlAN A"

Den tidligere vinder af DM i standup og uddannede skolelærer Phillip Devantier er klar med sit nye foredrag
”Plan A – Livet i egne hænder”.

Alle mennesker har på et tidspunkt i deres liv tvivlet. På dem selv, på deres fremtid og på hvad pokker der egentlig skal ske når voksenlivet for alvor tager fart. 
Heldigvis har de fleste også haft drømme og ambitioner for, hvad netop deres Plan A måtte være.

Phillip Devantiers foredrag ”Plan A – Livet i egne hænder” er målrettet unge fra udskolingen, efterskole samt gymnasier.

BOOKING

Ønsker du at booke Phillip til jeres næste arrangement?

Du er meget meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon
+45 60 63 02 13 eller skrive en mail til phillipdevantier@hotmail.com for mere information omkring priser og ledighed.